Text

Jobba med oss

MDH är en dynamisk arbetsplats där du som medarbetare är kärnan och berikar verksamheten. Högskolan vill inspirera sina medarbetare till framåtanda och nytänkande.

Jobba med oss

MDH är en dynamisk arbetsplats där du som medarbetare är kärnan och berikar verksamheten. Högskolan vill inspirera sina medarbetare till framåtanda och nytänkande.

Högskolan strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter värdesätts. Att du som medarbetare har en personlig plan för din karriärutveckling är något MDH strävar efter.

Samverkan är en del av MDH:s DNA och därför driver högskolan, tillsammans med företag, landsting, kommuner och organisationer, hundratals samarbetsprojekt som leder till utveckling. Målet är att MDH:s verksamhet, både via utbildning och forskning, ska vara av värde och nytta för samhället. MDH:s ledord är internationalisering, akademisk excellens och samproduktion.

 

En högskola två orter

MDH har campus på två orter, Eskilstuna och Västerås, dit du enkelt tar dig oavsett ort. Båda städerna ligger i en expansiv region med goda kommunikationsmöjligheter. Campus Eskilstuna ligger bara fem minuters promenad från centralstationen. Att promenera till Campus Västerås från centralstationen tar cirka 15 minuter. Ska du resa mellan högskolans två campusorter i tjänsten åker du fritt med bussen som går från dörr till dörr.

 

Certifierad högskola

Högskolan värnar om en god arbetsmiljö. 1999 blev MDH miljöcertifierad som den första högskolan i världen och år 2006 blev högskolan, som det första lärosätet i Sverige, även arbetsmiljöcertifierad.

 

Lediga jobb

MDH är ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten. Här ser du vilka tjänster som är lediga just nu

Träffa MDH:s medarbetare

Jag går till jobbet med glädje varje morgon

Malin Hammarbäck arbetar som handläggare på MDH. Hon trivs på sin arbetsplats och anser att ingen dag är den andra lik. Malin arbetar med administrativa frågor men är också delaktig i alla frågor som rör verksamhetsförlagd utbildning.

– Jag har positiva medarbetare runt mig och intressanta diskussioner uppstår vid spontana möten. Mina arbetsuppgifter tillåter mig att vara kreativ, lösa problem och strukturera min egen dag. Jag trivs väldigt bra här på MDH och går till jobbet med glädje varje morgon.

Det bästa med mitt jobb är mötet med människor

Pablo Camacho Sanhueza har jobbat på MDH sedan 2006.
– Idag jobbar jag som samordnare för internationalisering, men jag har haft olika roller och jobbat i olika delar av organisationen. Det bästa med mitt jobb är mötet med människor. Jag har kunnat bygga upp ett nätverk på andra lärosäten runt om i världen, och jag lär mig hela tiden nya saker i mitt möte med andra.

Internationaliseringssamordnare

Möjligheternas högskola

– Jag började jobba på MDH 2008. Hittills har inget år varit det andra likt. Från att ha arbetat med personalfrågor fick jag chansen att vara med och utforma ett ledarskapsprogram i samarbete med lärare och forskare på alla fyra akademier på MDH. I slutfasen av programmet utlystes en doktorandtjänst om forskning på högskolan som organisation och jag uppmanades att söka. Det var ett stort steg, men inget jag har ångrat. Att kunna gå mellan olika områden, mellan akademier eller mellan akademi och förvaltning är en möjlighet att lära sig om och förstå sin egen organisation. För mig är MDH möjligheternas högskola.

Här möts jag alltid av positiva människor

Jag har lärt känna så många människor under mina år här på MDH. Jag har betydligt fler människor i mitt liv idag och alltid lunchsällskap på jobbet. Min uppfattning är att jag möts positiva människor hela tiden, vilket gör så gott i hjärtat.

Professor och dekan

Till toppen