INSTÄLLT Webbinarium: New perspectives on English teaching

Föreläsningar och seminarier

Datum: 2018-11-27
Tid: 14.00 - 15.00
Plats: Online - anmäl dig idag för att få länken skickad till dig dagen före webbinariet.

OBS! Webbinariet är inställt och kommer att erbjudas under hösten 2019 istället.

Nätverket English Teachers Sharing bjuder in till ett webbinarium med Lena Thorstrand Jansson och Karin Rasmus, lärare i engelska och svenska i Eskilstuna kommun.

Lena Thorstrand Jansson och Karin Rasmus, lärare i engelska och svenska i Eskilstuna kommun, ger webbinariet "New Perspectives on English Teaching".

De berättar om ett internationaliseringsprojekt som är finansierat via EU-programmet Erasmus+ med syfte att anpassa engelskundervisningen till olika elevgrupper, främst elever med bakgrund i andra länder. De kommer också ge några tips på vad man kan tänka på när man ansöker om bidrag och förhoppningsvis belysa att det är enklare än man tror!

 

Om English Teachers Sharing och Samhällskontraktet

English Teachers Sharing är ett nätverk inom Mälardalens kompetenscentrum för lärande (MKL), som är en del av Samhällskontraktet.

Genom Samhällskontraktet bedriver Eskilstuna kommun, Västerås stad, Landstinget Sörmland, Region Västmanland och MDH en nära samverkan kring forskning och utveckling. Samhällskontraktet är ett av de mest omfattande samverkansavtalen i Sverige när det gäller avtal mellan offentliga aktörer och högskola. Målet är att med gemensamma krafter stärka vår region.

Läs mer om English Teachers Sharing

Läs mer om Samhällskontraktet