Hur bygger du ditt framgångsrika team? Om samarbete och kreativitet i en digital tidsålder

Föreläsningar och seminarier

Datum: 2018-10-17
Tid: 13.00 - 15.00
Plats: MDH, sal Naxos, Västerås

Välkommen till en inspirerande föreläsning där entreprenören Tobias Degsell kommer att föreläsa om samarbete och kreativitet i en digital tidsålder.

 "Vi behöver inte fler murar. Vi behöver fler broar. Vi behöver fler människor, inte färre, som vill och vågar vara med och skapa framtiden." Det menar entreprenören Tobias Degsell som kommer till oss för att föreläsa om samarbete och kreativitet i en digital tidsålder.

Att tänka, och framför allt agera nytt, innebär alltid ett visst risktagande, och de allra flesta är rätt ovilliga att utsätta sig själv för risker. Det här är dock något som Tobias Degsell anser går att tränas upp. Något som till och med bör tränas upp.

Tobias Degsell har bland annat arbetat som curator på Nobelmuseet i Stockholm samt forskat på framgångsrika samarbeten som har lett till Nobelpriset. Han är expert på kreativitet, gillar data och är duktig på att se mönster. 
De senaste åren har Tobias Degsell föreläst på många olika universitet både i Sverige och utomlands, som till exempel Chalmers tekniska högskola, IIT Delhi, KTH, University of Zürich (UZH), Karolinska Institutet, INSEAD och Handelshögskolan i Stockholm.
Ta chansen att lyssna på denna engagerande talare och låt dig inspireras att våga tänka stort och nytt!  Vår förhoppning är att du lämnar föreläsningen fylld av nya idéer och verktyg för hur du når dina mål genom att bygga ett framgångsrikt team.

Mer information och anmälan

Vi bjuder på fika. OBS tänk på att anmäla allergier i samband med din anmälan! 
Har du behov av en anpassning i lokalen? Meddela oss om du behöver till exempel hörslinga eller hiss.
Har du några frågor? Du httar oss här.
Varmt välkommen önskar vi på Idélab