Idélab hjälper dig att göra nytta av din kunskap

2016-10-03 | Student Utbildning Forskning/Samverkan På campus

Går du och bär på en idé men inte vet var du ska börja? Eller har du kanske en dröm om att starta eget? Då kan du besöka Idélab. Idélab är en del av MDH som kostnadsfritt erbjuder studenter och anställda rådgivning inom personlig utveckling och förverkligande av idéer. Under oktober månad drar Idélab ut på turné i högskolans lokaler. Håll utkik!

 

Idélab grundades 1999 och har en gedigen erfarenhet av idéutveckling och affärsrådgivning. Sedan starten i slutet på nittiotalet har över 300 företag startats av personer som har tagit del av Idélabs process.
 
För att öka kännedomen om verksamheten och uppmuntra fler till att ta det där första steget drar Idélab ut på turné under hela oktober månad. Man kommer att besöka alla akademier samt finnas ute bland MDH:s studenter och informera om verksamheten, i både Eskilstuna och Västerås.

– Vi hoppas att så många av er som möjligt tar chansen att ställa frågor, prata idéer och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig, säger Patrik Klintenberg, avdelningschef på Idélab.

Här hittar du Idélab

Under vecka 41 kommer Idélab att finnas på plats mellan 11.30-13.15 vid följande platser:

  • Drottninggatan 12, Eskilstuna
  • Verktyget, Eskilstuna
  • Länken i Västerås

Under övriga tider finns Idélab som vanligt på plats både i Eskilstuna och i Västerås:

  • Eskilstuna: Byggnad Verktyget på bottenplan
  • Västerås: Byggnad R, lokalen vid R3 entrén

 

Här finns mer information om idélabs verksamhet