International Week 2018

Föreläsningar och seminarier Konferenser och evenemang

Datum: 2018-05-22 - 2018-05-24
Plats: MDH i Eskilstuna och Västerås

Ta chansen att delta under International Week 2018. Alla studenter och medarbetare är välkomna till inspirerande föreläsningar, fika och mingel med gäster från våra partnerlärosäten. Det blir även en minimässa för dig som är intresserad av att studera utomlands.

Missa inte detta unika tillfälle att träffa representanter från några av MDH:s partnerlärosäten runt om i världen. Få svar på dina frågor samt inspiration till att studera utomlands. 

– I dessa tider av globalisering och digitalisering finns fortfarande behov av att mötas ansikte mot ansikte, särskilt inom internationalisering där personliga kontakter ofta är avgörande. Vi bjuder in våra internationella partners från runt om i världen för att marknadsföra högskolan, gynna våra samarbeten och tillsammans diskutera och öka medvetenheten om vikten av hållbar utveckling, säger projektledare Damir Isovic.
 
International Week pågår tisdag, onsdag och torsdag vecka 21. De delar av programmet som genomförs i MDH:s lokaler är öppna för alla medarbetare och studenter. 

  International Week 2018 (pdf 190 kB)