Mälardalen university logotype print

Text

Datum 2021-04-28
Artikeltyp Porträtt

Vinn ett träningspass med Fannie Redman

Porträttbild på student vid golfbana

Fannie Redman är kampsportare och driver gym i Stockholm där hon arbetar som PT och hälsocoach. Som deltagare i Pluggpeppen har alla chansen att tillsammans med sitt lag vinna en gratis onlineträning med träningsprofilen.

Med fötterna på jorden och flera MMA-segrar i bagaget har Fannie en förkärlek för träning och välmående.

– Rörelse är en otroligt viktig del i att må bra, orka göra bra ifrån sig i skolan, vara en god vän och få mer energi i vardagen, säger Fannie Redman.

Fannie är kanske mest känd som kampsportare, men har de senaste åren uppmärksammats i olika poddar och i sociala medier för hennes engagemang för träning. Fannie tränar bland andra influensers som Petra Tungården.

– Jag supertaggad på att få heja fram MDH:s studenter till mer fysisk rörelse under Pluggpeppen. Som belöning får det vinnande programmet ett svettigt pass med mig online. Studenterna får gärna @fannieredman och #pluggpeppen under perioden så jag kan följa alla, säger Fannie Redman.

Pluggpeppen!

Under pandemin är det viktigare än någonsin att röra på sig. Därför drog vi igång Pluggpeppen! En hälsoutmaning för programstudenterna där de utmanade varandra genom att träna och regga poäng i en app.

Läs mer
Till toppen