Text

Datum 2021-04-28
Artikeltyp Porträtt

Vinn ett träningspass med Fannie Redman

Porträttbild på student vid golfbana

Fannie Redman är kampsportare och driver gym i Stockholm där hon arbetar som PT och hälsocoach. Som deltagare i Pluggpeppen har alla chansen att tillsammans med sitt lag vinna en gratis onlineträning med träningsprofilen.

Med fötterna på jorden och flera MMA-segrar i bagaget har Fannie en förkärlek för träning och välmående.

– Rörelse är en otroligt viktig del i att må bra, orka göra bra ifrån sig i skolan, vara en god vän och få mer energi i vardagen, säger Fannie Redman.

Fannie är kanske mest känd som kampsportare, men har de senaste åren uppmärksammats i olika poddar och i sociala medier för hennes engagemang för träning. Fannie tränar bland andra influensers som Petra Tungården.

– Jag supertaggad på att få heja fram MDH:s studenter till mer fysisk rörelse under Pluggpeppen. Som belöning får det vinnande programmet ett svettigt pass med mig online. Studenterna får gärna @fannieredman och #pluggpeppen under perioden så jag kan följa alla, säger Fannie Redman.

Vill du veta mer om Pluggpeppen? Eller regga dig och komma igång? Det är inte för sent!

Pluggpeppen!

Just nu är det viktigare än någonsin att röra på sig. Därför drar vi igång Pluggpeppen! En tävling där du och dina programkompisar utmanar andra program på MDH genom att träna och regga poäng i en app. Spring, yoga, simma, styrketräna eller gå ut med hunden – vad du än gör får laget att klättra i tabellen. Och inte minst: peppa, utmana och pusha varandra att orka lite till!

Läs mer
Till toppen