Text

2020-03-24

Med anledning av coronaviruset

Aktuellt

Från och med fredagen den 3 april är högskolebiblioteket öppet måndag till fredag klockan 10.00-14.00 för MDH-studenter och personal. För att hålla nere antalet samtidiga besökare är grupparbeten inte tillåtna i biblioteket, men vill du till exempel studera enskilt, låna böcker eller använda datorerna så går det bra.

Vi finns även tillgängliga på chatt måndag till torsdag 08.00-16.00 och fredag 08.00-15.00. Följ bibliotekets Facebook för senaste nytt.

Tänk på att bara besöka biblioteket om du känner dig fullt frisk! Vi rekommenderar att du tänker på att avståndet till andra personer ska vara minst 1,5 meter och att du hostar och nyser i armvecket. Tvätta händerna ofta.

För tillfället kan vi inte erbjuda privatpersoner eller studenter från andra lärosäten någon service eftersom de inte har tillgång till MDH:s lokaler.


Lån av böcker

Det är automatiska omlån på alla böcker, även sådana som är reserverade. Detta för att ingen ska tvingas ta sig till MDH bara för att återlämna böcker. Vi tar nu inte ut någon förseningsavgift.

Vill du ändå återlämna böcker men har svårt att ta dig till biblioteket kan du be någon hjälpa dig lämna in dina böcker. Men går inte det, så hör av dig till oss!

Följ bibliotekets Facebook för ändringar och senaste nytt.

Chatta med biblioteket

Vi finns tillgängliga på chatt måndag-torsdag 08.00-16.00 och fredag 08.00-15.00.

Möt biblioteket

Denna artikel är en del av en artikelserie om coronaviruset (Covid-19)

Läs fler artiklar i denna serie