Text

2020-08-24

Med anledning av coronaviruset

Aktuellt

Från och med måndagen den 24 augusti börjar högskolebiblioteket utöka sina öppettider, bemanningen är dock till viss del digital. Biblioteket är för tillfället endast öppet för MDH-studenter och personal.  För mer information om aktuella öppettider se https://www.mdh.se/bibliotek/mot-biblioteketlänk till annan webbplats

Vi finns även tillgängliga på chatt måndag till torsdag 08.00-16.00 och fredag 08.00-15.00. Följ bibliotekets Facebook för senaste nytt.

Tänk på att bara besöka biblioteket om du känner dig fullt frisk! Vi rekommenderar att du tänker på att avståndet till andra personer ska vara minst 1,5 meter och att du hostar och nyser i armvecket. Tvätta händerna ofta.

För tillfället kan vi inte erbjuda privatpersoner eller studenter från andra lärosäten någon service eftersom de inte har tillgång till MDH:s lokaler.


Lån av böcker

Från 2 september är det våra ordinarie låneregler som gäller för lån på alla böcker. Vill du återlämna böcker men har svårt att ta dig till biblioteket kan du be någon hjälpa dig lämna in dina böcker. Men går inte det, så hör av dig till oss.

Chatta med biblioteket

Vi finns tillgängliga på chatt måndag-torsdag 08.00-16.00 och fredag 08.00-15.00.

Möt biblioteket

Denna artikel är en del av en artikelserie om coronaviruset (Covid-19)

Läs fler artiklar i denna serie