Välkommen tillbaka!

MDH Alumni är till för dig som är tidigare student från Mälardalens högskola.

Inspireras av våra alumner

Välkommen på öppna föredrag med två av MDH:s alumner. Under november och december gästar Frida Haraldsson och Filip Thunstedt sin tidigare högskola för att inspirera och dela med sig av sina erfarenheter. Alla tillfällen är gratis och öppna för alla.

Begränsat antal platser - anmäl dig nu!

Välkommen till MDH Alumni

Registrera dig och välj hur du vill att MDH Alumni ska finnas där för dig! Du bestämmer själv vad du vill ta del av, så som magasin och nyhetsbrev, inbjudningar till evenemang och återträffar, eller information inom ditt program eller ämnesområde.

Registrera dig här/ Uppdatera dina uppgifter

Du skapar ett konto genom att ange din e-post. Du kan även registrera dig med ditt LinkedIn-konto. Om du valt att skapa din alumnsida via ditt LinkedIn-konto så läser systemet automatiskt in din arbetslivserfarenhet.Om du inte valt att koppla din profil mot LinkedIn så går det bra att fylla i denna information manuellt. 

Vill du uppdatera din information så fyller du bara i din e-post igen, och får återigen en länk att följa för att komma till din alumnsida.Är du registerad genom ditt Linkedin-konto så klickar då bara på anslut med Linkedin, loggar in, och kommer sedan till din alumnsida.

Marie Stenman, foto Henrik Mill

Gästföreläsa och inspirera

Bli en viktig del av våra studenters utbildning genom att berätta om dina erfarenheter och lärdomar från arbetslivet. Det kan handla om en gästföreläsning på våra introduktionsdagar för nya studenter, inslag i en kurs eller vid ett evenemang.

alumni@mdh.se

Bli mentor

Bli mentor

Anmäl dig till MDH:s mentorprogram och hjälp någon av våra studenter med din erfarenhet. På köpet får du kunskaper om det senaste inom ditt arbetsområde och en chans att utveckla ditt ledarskap och kontaktnät. 

Läs mer och anmäl dig som mentor

Evenemang och återträffar

Evenemang och återträffar

Som alumn har du möjlighet att få inbjudningar till olika evenemang som MDH anordnar. Det kan bland annat handla om karriärutveckling, återträffar eller forskningsevenemang.Du kan även själv anordna ett event eller nätverk.

alumni@mdh.se

Utbildningar för yrkesverksamma

Karriär- och kompetensutveckling

Även om du inte studerar längre, så kan du ändå ta del av nya kunskaper och kompetensutvecklas inom ditt ämnesområde. Genom MDH Alumni har du möjlighet att ta del av ny kunskap inom ditt område.

Utbildningar för yrkesverksamma