Du bestämmer vem du ska bli

Vi ger dig kunskap, verktyg och möjligheter att skapa din framtid. Här finns utbildningar som är framtagna tillsammans med näringsliv och offentlig sektor. Och dessutom, framstående forskning som grund för din utbildning.

Kalender

Linda Jonsson har bland annat forskat om skolans religionsundervisning.

MDH-forskaren drar lärdom från Princeton

Jasmina Nedevska arbetar sedan nyligen som universitetslektor i statsvetenskap vid MDH. Nu står det klart att hon under ett år ska vistas vid ett av USA:s främsta universitet, Princeton, för att forska inom klimatetik. En erfarenhet hon planerar inhämta kunskap ifrån, som hon sedan kan ta med sig tillbaka till sitt arbete vid MDH.


Jasmina Nedevska vill ta med sig ny kunskap tillbaka till MDH

solenergi

Beslutsfattare från Indien besöker MDH för att få kunskap om hållbarhet

I maj kommer MDH att få besök av en indisk delegation bestående av beslutsfattare och forskare som vill lära sig mer om hur Sverige och MDH arbetar med hållbarhetsfrågor. Ett utbyte som enligt forskare vid MDH kan gynna både framtida forskning och undervisning.

Mer information om besöket från den indiska delegationen

Bombardier och MDH satsar vidare på kompetensutveckling

Bombardier Transportation och MDH fortsätter det strategiska samarbetet inom forskning och utbildning. Med det nya avtalet satsar parterna ytterligare på kompetensutveckling av Bombardiers medarbetare.

Satsning på kompetens inom tillverkningsindustrin 

MDH logotype

Aktuellt

Här hittar du nyheter och presskontakter

Nyheter

Pressrum

Rektors Twitter