Du bestämmer vem du ska bli. 5 snabba frågor med Ranja, Robin, Victor och Therese.

Välkommen till Mälardalens högskola! Vi ger dig kunskapen, verktygen och möjligheterna att skapa din framtid. Här finns utbildningar som är framtagna tillsammans med företag, kommuner och landsting. Och dessutom, forskning i världsklass som grund för din utbildning. Moderna campus, bostadsgaranti och ett aktivt studentliv gör det lätt för dig att trivas som student.

 

Innan du börjar

2017-06-16 Här hittar du information om vad du ska tänka på innan du ansöker till utbildning på Mälardalens högskola, information om vår bostadsgaranti, högskoleprovet och hur du kan träffa oss för att prata mer om vad du vill bli.

Kurser

Att läsa kurser innebär valfrihet. Vad intresserar dig? Välj mellan många spännande områden. 

Sök kurs

Hur fungerar anmälan?

Här har vi listat de vanligaste frågorna som har med anmälan och antagning att göra. 

Läs mer om hur du anmäler dig till en utbildning

Under studierna

2017-06-19Här hittar du praktisk information för dina studier, till exempel om din första tid som ny student, vilka IT-stöd som finns, studenttorget dit du kan vända till för alla dina frågor, med mera.

 

Kombinera elitidrott med studier

Du som elitidrottare har under din studietid på MDH möjligheter till anpassad studiegång, neddragning av studietakten och individuell studieplanering.

Kombinera elitidrott med studier

Studievägledning

Våra studievägledare hjälper dig gärna! Både för dig som är student på MDH och för dig som funderar på att börja studera.

Studievägledning