Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

 

Studentnyheter

  • Nu har du som studerar eller arbetar på Mälardalens högskola möjlighet att ladda ned och installera talsyntes och rättstavningsprogram på din dator. Programmen är tillgängliga via din dator och är enkla att använda.

  • 30 januari är det kick off för Athena, ett nätverk för kvinnliga ingenjörsstudenter på MDH. – Syftet med nätverket är att förena MDH:s kvinnliga ingenjörer så att vi kan peppa och inspirera varandra inför de framtida utmaningar kvinnliga ingenjörer kommer att ställas inför, säger Hanna Knaust, en av drivkrafterna bakom nätverket.

  • Att plugga på högskolan kan vara en stor omställning, vare sig du kommer direkt från gymnasiet eller har varit i arbetslivet ett tag. MDH satsar därför på att erbjuda bra stöd till både dig som är ny student och för dig som pluggat ett par år.

  • I oktober 2017 deltog MDH Solar Team i racingtävlingen Bridgestone World Solar Challenge, i Australien, för första gången. Nu söker teamet nya medlemmar för att utveckla MDH:s nästa solcellsbil som ska tävla år 2019.

  • Vi söker dig som är student vid Mälardalens högskola och som vill jobba extra på biblioteket. För att jobbet skall fungera på ett bra sätt bör du vara bosatt i Eskilstuna.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna