Studenttorget

Studentcentrum

Här hittar du det stöd du kan få för att klara dina studier

 

Studenttorget

2017-08-11Det är till studenttorget du kan vända dig med alla dina frågor och kan vi inte kan ge dig svaret direkt ser vi till att ta reda på det! Hos oss kan du också hämta ut din tentamen, dina intyg, parkeringstillstånd och mycket mer.

Studentombudsman

2017-07-25Studentombudsmannen har ett opartiskt förhållningssätt och kan hjälpa studenter som exempelvis upplever att de blivit orättvist behandlade, diskriminerade, trakasserade eller har frågor om regler och rättigheter.

Funktionsnedsättning

2017-07-26En funktionsnedsättning ska inte upplevas som ett hinder för att läsa på högskolan. Därför erbjuder högskolan olika typer av stöd och hjälp för att du ska kunna studera på samma villkor som alla andra studenter

Studievägledning

2017-08-15Mälardalens högskola erbjuder central studievägledning för dig som har generella frågor om studier och yrken, och specialiserade studievägledare om du har frågor om specifika utbildningsområden. Välkommen att kontakta oss!

Studenthälsan

2017-08-30På Studenthälsan kan du som är student vid MDH få stöd och hjälp på olika sätt under din studietid. Vi arbetar för att främja studenters fysiska och psykiska hälsa. Besök och kurser hos oss är kostnadsfria. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Studieteknik

2017-08-09Bra studieteknik ger ofta en trivsam studietid med mindre stress. Mälardalens högskola vill att du ska lyckas med dina studier och erbjuder flera olika aktiviteter som rör studier och studiteknik.

 

 

Kontakt
E-post: studenttorget@mdh.se
Telefon: 021-10 13 10