Studentkonto

Studentkontot ger dig bland annat tillgång till högskolans student datorer, Studentportalen, Blackboard* och din student e-post.
Studentkontot består av användar-ID och lösenord samt din student e-postadress.

I Konto kan du som student logga in och se eller redigera vissa av de uppgifter som utgör basen för ditt konto, du kan till exempel ange en privat e-postadress och mobilnummer för att du själv ska kunna återställa ditt lösenord om du glömt det via e-post eller SMS. Ju fler uppgifter du anger ju bättre möjlighet har du att på egen hand hantera ditt studentkonto via webben.

Läs mer om de olika funktionerna i Konto nedan, ikonerna är klickbara.

 

 

 

Skapa konto, endast för blivande studenter som inte redan har ett studentkonto på MDH.

 

 

 


Här loggar du in för att byta ditt lösenord samt redigera vissa tilläggsuppgifter på ditt konto, du får e-post när det är dags att byta ditt lösenord.

 

 


Glömt eller tappat bort lösenordet till ditt konto? Eller har ditt lösenord gått ut i tid? Följ anvisningar i den här guiden för att få en PIN-kod så du kan återställa lösenordet. Har du angett privat e-post/mobilnummer kan du få PIN-koden skickad dit, har du inte angett någon privat e-post/mobilnummer på ditt konto får du PIN-koden skickad till din folkbokföringsadress. Du kan även besöka Studenttorget för att få en PIN-kod direkt i handen, tänk på att ta med giltig legitimation då.

 

 

 

Om du fått en PIN-kod för att återställa ditt lösenord är det här du använder PIN-koden.