Välkommen att samverka med MDH

Med 40 års erfarenhet av nära samarbeten och samverkan har MDH en unik kompetens och erfarenhet. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra tillsammans.

Jag vill...

 

 

Forsknings- och samverkansnyheter

  • På MDH pågår just nu forskning kring hur man kan utveckla flow batteries; en teknik för att ladda upp befintliga batterisystem genom att byta urladdad flytande lösning så kallad elektrolyt. Ingen snabbladdning med höga eleffekter behövs. Vinsterna med flow batteries är många, både för miljö och för ekonomi.

  • På fredag, den 20 oktober 2017, arrangeras Västerås största mångfaldsdag för näringslivet och organisationer. 120 deltagare från verksamheter runt om i regionen tar del av spännande föreläsningar på temat mångfald.

  • 4–6 oktober samlades några av de främsta forskarna i världen inom stokastiska processer och algebraiska strukturer på MDH:s internationella matematikkonferens inom området. Syftet med konferensen var att, tillsammans med industrin, utveckla matematiska modeller och tillämpningar som möter behoven i framtidens samhälle.