Samarbete

Välkommen att samverka med MDH

Med 40 års erfarenhet av nära samarbeten och samverkan har MDH en unik kompetens och erfarenhet. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra tillsammans.

Jag vill veta mer om forskning och utveckling

Kontakter inom forskning och utveckling

Jag vill veta mer om MDH:s samverkansavtal

Kontakter inom strategiska samverkansavtal

Jag vill veta mer om möjlig samverkan med akademierna

Kontakter för samverkan med akademierna

Jag vill fortbilda mig och mina kollegor

Kontakter för kompetensutveckling

Jag vill diskutera exjobb, jobb eller praktik

Kontakta Karriärtorget

Jag vill diskutera entreprenörskap och innovation

Kontakta Idélab

Forsknings- och samverkansnyheter

  • Forskare vid MDH har undersökt hur man kan förbereda organisationer för samverkan. Resultatet visar att många verksamheter skulle gynnas av att synka ihop sina gränsöverskridande aktiviteter, vilket lett till att ett nytt begrepp myntats: att takta.

  • Björn Fagerström har varit adjungerad professor vid MDH i 12 år. Den 20 juni tar han steget vidare och blir ny professor i produktutveckling.

  • Idag signerade MDH ett avtal med China Scholarship Council (CSC) som innebär att högskolan i september kommer att ta emot 50 kinesiska doktorer inom framtidens energi. – En fantastisk möjlighet att visa upp vad vi gör i Sverige och kunna påverka utvecklingen i Kina, säger Eva Thorin, professor i energiteknik vid MDH.