• SPÄNNANDE AFFÄRSMÖJLIGHETER INOM RYMDSEKTORN

  Den 29 maj anordnas ett Introduktionsseminarium i Stockholm för att främja Europeiska affärsmöjligheter inom rymdsektorn bland svenska bolag.

  “Målet för initiativet är att koppla samman svensk industri, små- och stora företag och andra aktörer med intresse för rymdrelaterade affärsmöjligheter. Med insikter från European Space Agency (ESA) syftar detta samarbete till att öka medvetenheten bland svenska företag om de affärsmöjligheter, innovationsfinansiering och samarbetesmöjligheter som är knutna till europeisk rymdindustri.”

  För mer information och anmälan läs .

 • Missa inte vår workshop om "din väg in i arbetslivet"!

  Vet du hur du paketerar din kompetens på ditt CV?

  På denna workshop kommer Marius Wenneson från Idélab hjälpa dig att upptäcka dina kompetenser och hur du säljer in dem till en arbetsgivare. Malin Runnkvist och Cornelia Strandh, konsultchefer på Randstad, hjälper dig att börja bygga ihop detta till ett CV. Vi avslutar workshopen med speed intervju, där du får träna på att vinna tjänsten.

  23 Maj • 13:00 • Idélab Eskilstuna

  Anmäl dig

 • Nytt ansikte på Idélab

  Hej! 

  Jag heter Emma Göransson och kommer att ersätta Pauline Abiona som informationsassistent på Idélab under hennes mammaledighet. Jag kommer främst att ansvara för Idélabs marknadsföring och vara ansiktet utåt.

  Det som ligger mig närmast om hjärtat är träning och idrott, främst handboll. Jag har själv spelat handboll under väldigt många år, men avslutade min karriär efter spel i högsta serien med Västerås Irsta för några år sedan.

  Hör gärna av er till mig om ni har frågor om Idélabs verksamhet: emma.goransson@mdh.se