• Julmingel på Idélab

  Idélab välkomnar dig som student till vårt julmingel den 15 December där vi bjuder på godsaker och intressanta möten. Är du nyfiken på Idélab och vad vi kan erbjuda? Missa då inte detta tillfälle att ta reda på mer! Vi gästas bland annat av befintliga klienter som kan dela med sig av sina erfarenheter av Idélab.

  Var: Idélab i Västerås När: 15/12 kl.12-13:00

  Anmäl dig senast 24 November till idelab@mdh.se

  Varmt välkomna!

   

 • Bild på team Idélab inför turné

  Under oktober månad var Idélab ute på turné för att informera om våra erbjudanden till studenter och personal vid MDH. Vi har träffat studenter och besökt alla akademier i både Eskilstuna och Västerås. Responsen har varit över förväntan vilket visat sig bland annat genom ökat inflöde av både studenter och anställda – det tycker vi är toppen!

  Vi vill passa på att tacka för ett trevligt bemötande på de platser vi besökt, för visat intresse samt att ni så engagerat delat med er av er egen erfarenhet av Idélab.

  Varmt välkomna till Idélab – vi finns här för alla på MDH! 

   

IDÉLAB - Gör nytta av din kunskap

Idélab är en del av MDH som kostnadsfritt erbjuder studenter, forskare och övriga anställda rådgivning inom personlig utveckling samt förverkligande av idéer. Hos Idélab har du alltid en rådgivare som fungerar som bollplank och stöd för dig under hela processen.

Läs mer  om Idélab här !