• Workshops

  Under 2016 har Idélab genomfört över 15 olika workshops för programstudenter på MDH, alltifrån sjuksköterskestudenter, ingenjörsstudenter till kommunikationsstudenter. Våra workshops berör olika ämnen som t.ex. teambuilding, projektplanering och kommunkationsplanering. Vi ser våra workshops som ett ypperligt tillfälle att träffa studenter, bidra till studenternas kunskap inom deras ämnen samt att berätta mer om Idélab. 

  Vi har redan bokat in flertalet workshops under vårterminen 2017 och ser fram emot att få träffa fler studenter!

 • Workshop: Försäljning och Affärsnätverkande

  Är du en säljare? Ja, det är du även fast det kanske inte är uttalat. Exempelvis när du lämnar in dina inlämningsuppgifter under studierna eller när du söker jobb säljer du. Likaså när du försöker övertyga dina vänner om vilket matställe ni ska välja. Försäljning är ständigt närvarande i vår vardag.

  För dig som vill utvecklas inom försäljning, oavsett om det gäller ditt företag eller att sälja in dig till en arbetsgivare, bjuder vi på IDÉLAB in dig till en kostnadsfri heldagsworkshop med temat Försäljning och Affärsnätverkande. Dagen till ära har vi bjudit in försäljningsexperten Micael Hörberg som kommer att hålla i workshopen.

  När: 20/1 kl. 09-16:00  Var: IDÉLAB, Eskilstuna Pris: Kostnadsfritt Språk: svenska

  IDÉLAB bjuder på fika och lunch!

  Vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig redan idag via: https://simplesignup.se/event/88581

  Har du några frågor? Kontakta idelab@mdh.se

 • Julmingel på Idélab

  Den 15 december anordnade Idélab ett julmingel för personal och klienter där syftet var att lära sig mer om Idélab samt att utbyta erfarenheter med de som redan är aktiva i Idélabs process. Vi vill tacka er som kom förbi samt tacka Fredrik Wallin och Eduard Enoiu för att ni höll i intressanta presentationer om hur ni tagit del av Idélabs resurser.

   

 • Bild på team Idélab inför turné

  Under oktober månad var Idélab ute på turné för att informera om våra erbjudanden till studenter och personal vid MDH. Vi har träffat studenter och besökt alla akademier i både Eskilstuna och Västerås. Responsen har varit över förväntan vilket visat sig bland annat genom ökat inflöde av både studenter och anställda – det tycker vi är toppen!

  Vi vill passa på att tacka för ett trevligt bemötande på de platser vi besökt, för visat intresse samt att ni så engagerat delat med er av er egen erfarenhet av Idélab.

  Varmt välkomna till Idélab – vi finns här för alla på MDH! 

   

IDÉLAB - Gör nytta av din kunskap

Idélab är en del av MDH som kostnadsfritt erbjuder studenter, forskare och övriga anställda rådgivning inom personlig utveckling samt förverkligande av idéer. Hos Idélab har du alltid en rådgivare som fungerar som bollplank och stöd för dig under hela processen.

Läs mer  om Idélab här !