• Välkommen på KICK OFF!

  Den 8 september bjuder vi in dig och dina vänner på kick off i våra lokaler i Eskilstuna. Läs mer om eventet och anmäl din plats här!

 • Vi letar efter en ny kollega!

  Trivs du i innovativa miljöer? Gillar du att hjälpa andra att lyckas? Tycker du om att arbeta med projektledning? Brinner du för affärsutveckling? Du kanske till och med att drivit eget företag?

  BRA då tycker vi att du ska söka tjänsten som affärsutvecklare hos oss!

  Läs mer om tjänsten här!

 • Ny affärsutvecklare på Idélab!

  Jag heter Madéleine Pilstrand och vikarierar för Markus Notman som affärsutvecklare under hans tjänstledighet. Jag kommer att hjälpa våra klienter framåt med sina idéer och drömmar.

  Jag är mamma till två buspojkar, de tillsammans med min man är min största passion i livet. Min näst största passion i livet är entreprenörskap och kreativitet, jag brinner verkligen för frågor som rör start ups och hur personer ska kunna växa in i den rollen.

  Det var under tiden som jag läste Innovation och arbetspyskologi på MDH som jag startade mitt första företag. Vi specialiserade oss på att utveckla olika verksamheter och att utveckla egna projekt.

  Som affärsutvecklare på Idélab kommer jag att stötta dig med din personliga utveckling men främst med din affärs- och idéutveckling.

   

  Hör av dig till mig om du är intresserad av att komma igång att arbeta med att nå din dröm!

  / Madéleine,

  madeleine.pilstrand@mdh.se

Idélab - Gör nytta av din kunskap

Idélab är affärsinkubatorn på Mälardalens högskola som kostnadsfritt erbjuder studenter, forskare och övriga anställda rådgivning inom personlig utveckling samt förverkligande av idéer. Hos Idélab har du alltid en rådgivare som fungerar som bollplank och stöd för dig under hela resan.

Idélab grundades år 1999 och var då en av Sveriges första inkubatorer på högskola/universitet. Verksamheten har sedan dess byggt upp en gedigen erfarenhet av idéutveckling och affärsrådgivning. Sedan starten har över 300 företag startats av personer från Mälardalens högskola som har tagit del av Idélabs process.

Var inte rädd för att komma förbi och säga hej samtidigt som du lär dig mer om Idélab.

Arbetar du som lärare på MDH?  Läs mer om hur vi kan hjälpa till i undervisningen här .

Läs mer om vårt arbetssätt och  vår process här