Låt oss utveckla morgondagens kompetens

Bland våra uppdragsutbildningar finns kompetensutveckling för många olika yrkesgrupper. Det som skiljer oss från andra utbildningsföretag är att vår kunskap baseras på aktuell forskning. Våra uppdragsutbildningar har samma höga kvalitetskrav som högskolans övriga utbildningar, samtidigt som de i vissa fall kan ge högskolepoäng. Låt Mälardalens högskola bli din givna kunskapsleverantör!

Tillsammans med er gör vi förstudier för att få förståelse för er verksamhet och vad den behöver för att möta framtidens krav. Vi är en partner som hjälper er att utveckla era tjänster, produkter och produktionsprocesser på lång sikt. 

Mälardalens högskola kan erbjuda kompetensutveckling inom följande områden:

  Ekonomi, samhälls- och teknikutveckling (pdf 716 kB)

  Hälsa, vård och välfärd (pdf 796 kB)

  Innovation, design och teknik (pdf 756 kB)

  Utbildning, kultur och kommunikation (pdf 773 kB)

Låt Mälardalens högskola bli din givna kunskapsleverantör!

 

Fri fart, fri start

MDH lanserade under våren 2016 ett helt nytt uppdragsutbildningskoncept med fri fart och fri start. Det innebär att ni själva bestämmer när ni börjar och i vilket tempo som ni vill läsa. Fri fart, fri start gäller kurser om 1,5 eller 3 högskolepoäng.   Läs mer om Fri fart, fri start

Kurser för mjukvaruutvecklare

Under våren erbjuder MDH kostnadsfria fristående kurser för yrkesverksamma mjuk­varu­utvecklare. Kurserna är till stor del webbaserade, ges på kvartsfart och är utformade så att de ska passa att kombinera med arbete.  Läs mer om kurserna

 

 

På gång på MDH

  • Jannika Lindvall vid akademin utbildning, kultur och kommunikation försvarar sin doktorsavhandling ”Critical features and impacts of mathematics teacher professional development programs: Comparing and characterizing programs implemented at scale” i sal Zeta på MDH i Västerås.

  • Kom och träffa högskolans linjeföreningar och Mälardalens studentkår. Ta en kopp kaffe och ställ alla dina frågor om dina rättigheter som student och andra studiesociala frågor.

  • Är detta något som kommer att stå på löpsedlar runt om i landet om några år? Det talas allt mer om basinkomst eller medborgarlön, d.v.s. en icke-villkorad ersättning baserad på medborgarskap. Idag finns försök i bland annat Finland, Italien och Nederländerna.